Benvinguts a CAMUT BAND | Bienvenidos a CAMUT BAND | Welcome to CAMUT BAND | Bienvenu à CAMUT BAND


logoCamut
Camut Band Canal Facebook  Camut Band Canal Twitter  Camut Band Canal YouTube

CAMUT BAND - Artistes


Tambores. Camut Band

Lluís Méndez

Autor i compositor de les comèdies musicals "Cocktail" (1987) i "Lucio Manrini" (1991). Ballarí solista de percussió als espectacles "Duke Ellington a Barcelona" amb The Ellingtonians i La Locomotora Negra, "The Ragtime Dance" amb Jordi Sabatés, "Lucio Manrini" amb Xavier Roger, "The Bardelona Brothers" (Olimpíada Cultural). Coreògraf invitat al Teatro Nacional de España (Madrid) i al Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona) pel director d'escena Mario Gas a les obres musicals "Frank V" i "Guys and Dolls", respectivament. Actualment és co-director artístic de CAMUT BAND i participa en la creació dels espectacles de la companyia.

Camut Band. Lluís Méndez

Toni Español

Després de viure uns anys a Àfrica Occidental, torna a Barcelona i forma el grup de dansa i percussió africana CAE MA DEILA, amb el qual aporta ritmes i danses ètniques al nostre país i es converteix en un dels introductors de la cultura africana a Espanya. Paral·lelament als compromisos de la seva companyia, ha treballat com a actor amb La Fura dels Baus als espectacles "Accions" i "Suz o Suz", i com a percussionista a "Tambors" amb Françoise Lassus, "Circ Crac" amb Tortell Poltrona, "Keatoniana" amb Jordi Sabatés i "Encontres de percussió" amb Jorge Sarraute. Actualment és co-director artístic de CAMUT BAND i participa en la creació dels espectacles de la companyia.

Camut Band. Toni Español

Rafael Méndez

Autor i director de les comèdies musicals "Cocktail" (1987) i "Barvaritats" (1997). Coreògraf i ballarí solista de percussió als espectacles: "Dancing" (premi al millor espectacle musical 1990 a Mèxic DF i Barcelona 1991), "Flor de Otoño" amb Antonio Diez (València), "Duke Ellington a Barcelona" amb The Ellingtonians, "The Ragtime Dance" amb Jordi Sabatés, "Pirates" amb Dagoll Dagom, "Lucio Manrini" amb Xavier Roger. Ha estat ballarí solista durant dos anys a la Lugo Taps Co de París (França). Actualment és co-director artístic de CAMUT BAND i participa en la creació dels espectacles de la companyia.

Camut Band.Rafael Méndez

Guillem Alonso

Ha treballat com a ballarí de percussió durant diversos anys a les millors companyies de claqué d'Estats Units: American Tap Dance Orchestra, Manhattan Tap, Tap Collective de New York i Steps Ahead de Los Ángeles. Ha estat ballarí solista amb la Indianapolis Symphony Orchestra i a l'espectacle "Fire Of The Dance" en gira per tot Europa. A Barcelona crea la companyia "Barcelona Rhythm Tap" i "Tap Olé". Ha introduït les "Tap Jams" a diversos espais de Barcelona. Ha estat coreògraf de claqué als musicals "Fama" i "Spamalot". És un dels pocs ballarins que practiquen l'estil de ball Sand Dance (ball de la sorra), amb el qual ha guanyat prestigi i reconeixement internacional. A part de les actuacions també viatja habitualment per impartir cursos internacionals. Actualment forma part de Camut Band dins de l'equip de creació i com a ballarí.

Camut Band. Guillem Alonso

Sharon Lavi

Ballarí de percussió amb Sarah Petronio i Jimmy Slide en el "New Morning" de París. Artista Convidat en el dia internacional de claqué de Sud-àfrica 1998. Coreògraf de les peces "Tel" 1997 i "Chicky" primer premi en el concurs de coreografia contemporània "Et Cabinet" (Amsterdam 2000). Entre 1999 i 2002 ha estat ballarí solista del seu espectacle "The Rhythm Connection", fent mes de 300 representacions. Premi de ballarí destacat a Israel. A la fi del 2001 entra a formar part de Camut Band. Al 2005 estrena el seu primer espectacle amb la companyia Tapeplas, de la que és fundador.

Camut Band. Sharon Lavi

Jordi Grifell

Cantant, músic, ballarí de claqué i actor musical. Forma part del grup Ocumé del 1996-2002 amb el qual obté el 2on premi CASA. Intervé a la XXVII i XXXI edició del Festival de Jazz de Barcelona amb el cor i l'ensemble vocal del Taller de músics de Badalona, junt amb Bobby Mc Ferrin i el pianista Chick Corea. Participa en l'espectacle de teatre musical "Fama", teatre Tívoli, Barcelona 2004, amb un dels papers protagonistes. Entra a formar part de Camut Band com a ballarí de claqué l'any 2000 i actua per Itàlia, Marroc, Emirats Àrabs, Bèlgica i per tot el territori espanyol.

Camut Band. Jordi Grifell

Maria Bossy

Inicia la seva carrera artística amb la "Companyia de Dansa d'Anna Sànchez" (1987) i amb la companyia de David Campos “Ballet Clàssic de Catalunya” (1988). Debuta en la televisió com a ballarina i cantant en el programa de TV3 diritgit per Salvador Alsius "Blanc o Negre" (1987-1988), actuant amb la seva germana bessona com a “Bossy & Bossy”. Al 1989 es trasllada a Londres on obté el premi a la millor ballarina de jazz otorgat per London Studio Centre, continuant la seva trajectòria artística en el món del teatre, on cal destacar: "Joy to the World" (Royal Albert Hall), "West Side Story" (Wimbledon Theatre), "Moby Dick" (Picadilly Theatre- West End) i l’espectacle de claqué "Taking a Chance on Tap" (South Bank Centre i Covent Garden Museum). Al marge del teatre destaquen les actuacions per a la BBC amb "Opportunity Knocks" i la pel.lícula IMAX 3D "The Nutcracker". Actualment compagina les seves actuacions amb Camut Band i el trio vocal d’a capella Xaira.

Camut Band. Maria Bossy