Benvinguts a CAMUT BAND | Bienvenidos a CAMUT BAND | Welcome to CAMUT BAND | Bienvenu à CAMUT BAND


logoCamut
Camut Band Canal Facebook  Camut Band Canal Twitter  Camut Band Canal YouTube


CAMUT BAND. CONVENCIONS I ESDEVENIMENTS


Camut Band. Eventos

Des de fa més de 10 anys, Camut Band ?ha amenitzat amb els seus espectacles plens de ritme i humor, convencions, sopars de gala, lliurament de premis, congressos i una gran diversitat d'esdeveniments per a firmes com NISSAN, DAMM, SAMSUNG, TELEFÒNICA, BMW, ROM BRUGAL, FARMA-PROJECT, EAT OUT, FUNDACIÓ CAIXA SABADELL, FERRERO ROCHER, ENDESA, AMERICA'S CUP, entre d’altres, també va participar als lliuraments dels PREMIS GOYA de l’any 2000, al programa de TV AZTECA (Mèxic) Beijing 2008 i al lliurament dels premis GAUDÍ 2009.


La versatilitat dels espectacles de Camut Band fa que les propostes artístiques es puguin adaptar a les necessitats de cada esdeveniment, creant un espectacle per a cada ocasió. També hem treballat conjuntament amb altres artistes per crear propostes diferents i innovadores.


Els espectacles de CAMUT BAND es poden adaptar per a grans formats, amb més artistes en escena.

Camut Band. Premis Gaudi

(Lliurament dels premis Gaudí 2009 - 8 artistes)

Hem treballat amb la companyia de flamenc del ballarí Jesús Cortés, amb la que hem fusionat ambdues danses percutives, el claqué i el flamenc, en un espectacle ple de ritme i energia.

Camut Band. Jesús Cortes Camut Band. Jesús Cortes

(Premis Samsung 2003)

Actuacions, on es realitza una animació en format de taller de percussió, ideal per a esdeveniment on el “leif motive” sigui la cohesió i la participació.

Camut Band. Taller Percusion Camut Band. Taller Percusion